x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un șofer cu permisul suspendat a provocat un accident în Capitală când era urmărit în trafic

Un șofer cu permisul suspendat a provocat un accident în Capitală când era urmărit în trafic

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2023   •   23:55
Un șofer cu permisul suspendat a provocat un accident în Capitală când era urmărit în trafic

Un bărbat de 38 de ani, cu permisul suspendat, a provocat un accident rutier, miercuri, în timp ce era urmărit în trafic de polițiști pentru că a refuzat să oprească la semnalul acestora.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au oprit pentru control, miercuri, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism al cărui șofer, la cererea polițiștilor de a prezenta documentele, a pornit autoturismul și a plecat de la fața locului.

Imediat, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecția unor străzi din județul Ilfov, șoferul urmărit a pierdut controlul asupra direcției de mers și a tamponat un autoturism condus de o femeie, acesta fiind rănită ușor în urma impactului.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost imobilizat de polițiști, care au stabilit, din primele verificări, faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La fața fata locului, au fost solicitate un echipaj de prim ajutor pentru a acorda femeii îngrijiri medicale și un echipaj de poliție rutieră, din cadrul IPJ Ilfov, pentru testarea bărbatului.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a situației.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şofer accident urmarit