x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un șofer de camion turc a atacat cu un cuțit un polițist de frontieră în vama Siret

Un șofer de camion turc a atacat cu un cuțit un polițist de frontieră în vama Siret

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   10:28
Un șofer de camion turc a atacat cu un cuțit un polițist de frontieră în vama Siret

Un șofer turc, băut la volanului unui camion, a încercat să atace sâmbătă seara un polițist de frontieră de la punctul Siret, județul Suceava.

Potrivit Poliției de frontieră, sâmbătă seara, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, șoferul unui TIR, un cetățean turc în vârstă de 55 de ani, a depășit coloana de camioane aflate în așteptare pentru efectuarea formalităților de control la ieșirea din România.

La intrarea în perimetrul punctului, un polițist de frontieră a intervenit pentru a-l opri pe șoferul de camion. Acesta ar fi coborât din mijlocul de transport și a încercat să îl atace pe polițist cu un cuțit.

Șoferul recalcitrant a fost imobilizat și încătușat, iar pentru că emana halenă alcoolică a fost solicitat sprijinul Poliției Rutiere Siret. În urma testării efectuate, a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost ulterior dus de echipajul Poliției Rutiere la unitatea sanitară din Siret pentru recoltarea de probe biologice.

Șoferul turc este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer turc atacat politist vama siret