x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șofer cu permisul suspendat, blocat și scos cu forța din mașină

Șofer cu permisul suspendat, blocat și scos cu forța din mașină

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   17:40
Șofer cu permisul suspendat, blocat și scos cu forța din mașină
Sursa foto: a1.ro

Polițiștii au urmărit duminică un șofer care nu a oprit la semnal, i-au blocat mașina și l-au scos cu forța din autoturism. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul suspendat, mașina nu era înmatriculată, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare nu îi aparțin.

Polițiștii din Capitală au efectuat duminică semnal regulamentar de oprire unui conducator al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5.

„Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieșit faptul că nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu nr. de înmatriculare montate nu îi aparțin”, anunță Brigada Rutieră.

Șoferul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

 

×
Subiecte în articol: şofer poliţişti