x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferul care a omorât două persoane pe Floreasca şi-a pierdut somnul şi vrea să fie eliberat. Ce au hotărât judecătorii

Şoferul care a omorât două persoane pe Floreasca şi-a pierdut somnul şi vrea să fie eliberat. Ce au hotărât judecătorii

de Mara Raducanu    |    28 Noi 2011   •   10:41
Şoferul care a omorât două persoane pe Floreasca şi-a pierdut somnul şi vrea să fie eliberat. Ce au hotărât judecătorii

Tribunalul Bucuresti a respins astazi recursul lui Andrei Andronie. Tanarul de 20 de ani ramane in arest. Astazi, la Tribunalul Bucuresti, Andrei Andronie - autorul accidentului de pe Calea Floreasca, in care au murit taximetristul Robert Micu (32 de ani) si tanara Ana Maria Nistor (22 de ani) - le-a cerut magistratilor sa fie cercetat in libertate. Acesta a declarat in fata anchetatorilor ca regreta din tot sufletul si ca nu poate sa doarma, gandindu-se la ceea ce a facut.

Andrei Andronie: "Regret din tot sufletul...Nu pot sa dorm"

"Regret din tot sufletul! Oricat m-as ruga nu pot sa dorm. Vreau sa vad ce pot face in legatura cu ancheta, sa-i ajut pe politisti. Dorm doar cateva ore pe noapte. Ma trezesc transpirat. A fost o tampenie ce am facut', a spus Andronie. Rudele celor disparuti in accident gasesc cu greu putere sa mearga mai departe. Atat parintii Anet, cat si parintii lui Robert traisc cu speranta ca se va face dreptate. Pe 5 noiembrie 2011, cel care a pus capat vietii a doua persoane nevinovate isi petrecuse noaptea intr-un club de fite. Desi baut, el s-a urcat totusi la volanul masinii sale, un BMW X50, luand cu el alte doua prietene. A apasat pedala de acceleratie si a turat si mai tare bolidul de lux, atunci cand un echipaj de politie i-a facut semn sa opreasa. In goana nebuna, tanarul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a acrosat un autoturism. Apoi, a ricosat intr-un taxi care stationa regulamentar. L-a omorat pe loc atat pe soferul taximetrului, care se pregatea sa plece in cursa, cat si pe pasagera acestuia. O tanara de 22 de ani, care fusese si ea in club si se urcase in taxi sa ajunga acasa.

×