x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferul drogat din Constanţa care a accidentat mortal un bărbat în staţia de autobuz a fost arestat

Şoferul drogat din Constanţa care a accidentat mortal un bărbat în staţia de autobuz a fost arestat

28 Noi 2011   •   07:30
Şoferul drogat din Constanţa care a accidentat mortal un bărbat în staţia de autobuz a fost arestat

Soferul drogat care ieri a ucis un om intr-o statie de autobuz din Constanta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Constanta, in noaptea de duminica spre luni, si poate fi atacata cu recurs.

Victima era un fost fotbalist de la Farul. Potrivit Politiei, soferul avea o alcoolemie de 1 la mie, dar consumase si droguri, fiind gasite urme de cocaina si THC, o substanta aflata in componenta canabisului.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, un tanar in varstã de 25 de ani conducea un autoturism BMW pe strada Mircea cel Bãtran din municipiul Constanta, duminica, in jurul orei 7:00. Soferul conducea cu viteza foarte mare, potrivit martorilor, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o statie de autobuz pe care a spulberat-o.

In statie se afla un pieton, care a murit pe loc. Soferul a incercat sa fuga cu un taxi, insa un jandarm a alergat dupa el si a strigat la soferul taxmetrului sa nu-l ia.

Ulterior, analizele de sange facute in regim de urgenta au aratat ca soferul avea o alcoolemie de 1 la mie, dar consumase si droguri, fiind gasite urme de cocaina si THC, o substanta aflata in componenta canabisului.

×