x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sondaje - Nastase ia avans fata de Basescu

Sondaje - Nastase ia avans fata de Basescu

08 Dec 2004   •   00:00

OBSERVATOR
Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR la Presedintie se mentine in topul preferintelor electoratului, el devansandu-l pe Traian Basescu (Alianta D.A.) cu 12-14 procente.
Click pentru a mari imaginea
Potrivit unor surse externe, intr-un sondaj realizat de IMAS in perioada 29.11. - 5.12.2004 pe un esantion reprezentativ de 1.200 de persoane, Nastase intruneste 57% din optiunile electoratului iar Basescu 43%. Totodata surse din PSD sustin ca intr-un sondaj Metro Media Transilvania (MMT) realizat dupa alegerile din 28 noiembrie, pe un esantion reprezentativ de peste 3.000 de persoane, candidatul Uniunii PSD+PUR se afla la o distanta de 12 procente de cel al Aliantei PNL-PD. Astfel, Nastase intruneste 56% din optiunile de vot iar Basescu 44%. (Gabriela Antoniu, Silviu Sergiu)

.

.

SUSTINERE
CNSLR - Fratia a cerut ieri membrilor sai sa opteze duminica pentru "singura alternativa care le poate asigura mentinerea drepturilor castigate, in perioada de dupa Revolutia din decembrie 1989". "Aceasta unica si fireasca optiune pentru voi, cei care beneficiati astazi de un Cod al Muncii european, de o Lege a sindicatelor coerenta si de contracte colective de munca stabile, este candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, domnul Adrian Nastase", se spune intr-o scrisoare deschisa adresata ieri de presedintele Marius Petcu membrilor CNSLR - Fratia.

×
Subiecte în articol: observator