x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoric, audiat la sediul IPJ Neamţ

Şoric, audiat la sediul IPJ Neamţ

07 Dec 2010   •   17:14

Întrebat dacă Aurelian Şoric a venit la audieri la Comisia de disciplină, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, Ioan Dascălu, a spus că procedura cercetării prealabile a fostului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Neamţ este în plină desfăşurare.

"Există cadre ale corpului de control ale ministrului care desfăşoară această activitate şi care s-au deplasat la sediul IPJ Neamţ, unde l-au audiat pe domnul Şoric", a declarat Dascălu, la finalul discuţiilor cu senatorii din Comisia de apărare, ordine şi siguranţă naţională, la care a participat şi ministrul Administraţiei şi Internelor.

Aurelian Şoric este cercetat disciplinar la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Comisarul Şoric este judecat de Consiliul Superior de Disciplină din Poliţia Română, la solicitarea ministrului Internelor, pentru afirmaţiile şi comportamentul avute în urma asasinatului din 14 noiembrie şi pentru modul în care a condus IPJ Neamţ.

Aurelian Şoric şi-a dat demisia la scurt timp după declanşarea scandalului de la Neamţ şi este cercetat disciplinar la nivelul MAI.

×