x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Cîmpeanu, de Ziua Copilului: Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții

Sorin Cîmpeanu, de Ziua Copilului: Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții

01 Iun 2021   •   13:02
Sorin Cîmpeanu, de Ziua Copilului: Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu susține, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Copilului, că inteligența emoțională și capacitatea lor de adaptare sunt superioare celor ale adulților. „Vom depăși aceste grele încercări și veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”, susține ministrul.

„Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții! Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature. Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici - vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”, a scris Sorin Cîmpeanu în mesajul adresat copiilor.

Acesta i-a felicitat și pe părinți pentru că au„sprijinit și suplinit” școala.

„Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viața noastră și de viitorul copiilor noștri. Orizontul ne arată lumina - pentru copii și pentru noi. Vă felicit pentru ca ați sprijinit și suplinit școala, vă consider adevărați parteneri fără de care educația nu se poate împlini cum se cuvine”, a mai transmis ministrul Educației.

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu