x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru

Sorin Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru

10 Iun 2012   •   20:20
Sorin Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru

Sorin Oprescu a declarat, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca isi doreste ca bucurestenii sa fie mandri de orasul lor si ca le promite ca nu ii va dezamagi, spunandu-le ca este in primul rand victoria lor.

"Am demonstrat ca se poate", a spus Oprescu la inceputul discursului tinut la sediul sau de campanie, imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

El a apreciat ca rezultatele reprezinta "un semnald e unitate".

Oprescu a mai spus ca este mandru de increderea pe care i-au acordat-o bucurestenii. El a promis ca va continua toate proiectele incepute si ca va realiza noi proiecte pentru dezvoltarea Bucurestiului.

"Va promit inca o data ca nu o sa va dezamagesc", a mai spus Sorin Oprescu.

"Sunt mandru de increderea pe care bucurestenii mi-o acorda, voi continua toate proiectele incepute, voi initia multe altele noi", a spus Oprescu.

El le-a promis votantilor sai ca nu-i va dezamagi si si-a luat angajamentul ca va fi un primar pentru toti bucurestenii, nu doar pentru cei care l-au votat.

Oprescu a spus ca este necesar in acest moment sa se accelereze schimbarea si a spus ca are in favoarea sa 5 argumente: vointa bucurestenilor, data de votul a peste 60% din acestia; o majoritate stabila in CGMB; un guvern care s-a angajat sa-l sustina; echipa sa si ambitia sa personala de a face din Bucuresti o mare capitala europeana.

"E o onoare pentru mine sa fiu primarul bucurestenilor. Va garantez ca voi ramane independent, dependent doar de voi, de bucurestenii mei", a spus Oprescu.

El a tinut sa multumeasca echipei sale si a spus ca nu a participat la dezbaterile din campanie deoarece a avut un proiect pe care l-a publicat si pe care "nu l-au citit decat cei care s-au inspirat din el".

"In rest sa discut de gratuitati care nu se pot da, de lucruri care nu se pot face peste noapte? Nu, eu discut despre lucruri care se pot face", a mai spus Oprescu.
Mediafax

×