x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Ovidiu Vîntu a ieşit din spital

Sorin Ovidiu Vîntu a ieşit din spital

22 Oct 2010   •   00:00

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat, în această dimineaţă, din Spitalul de Urgenţă Floreasca. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa, starea lui Vîntu este stabilă.



Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat luni la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, el având probleme cardiace mai vechi, declara atunci purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost operat în urmă cu câţiva ani la Viena, pentru o problemă cardiacă, scrie Mediafax. Medicii de la Spitalul Floreasca l-au supus unor investigaţii pentru a stabili dacă este vorba despre un nou blocaj al arterei coronare sau un infarct, potrivit unor surse medicale.

În 12 octombrie, Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată pentru favorizarea lui Nicolae Popa, căutat şi prins de Interpol în Indonezia pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 15 ani de detenţie pentru păgubirea a peste 300.000 de investitori la Fondul Naţional de Investiţii. Omul de afaceri i-ar fi finanţat şederea în Indonezia lui Nicolae Popa, fostul preşedinte al Gelsor.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat în 16 septembrie, după o săptămână de detenţie. El a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de şoferul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan, Tribunalul Bucureşti emiţând atunci mandate, pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la această infracţiune.

Vîntu are interdicţie de a părăsi ţara, măsura fiind luată de instanţă în dosarul în care este acuzat pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

×
Subiecte în articol: observator