x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia ambasadorului Danemarcei la Bucureşti, lăsată fără geantă în parcul Herăstrău

Soţia ambasadorului Danemarcei la Bucureşti, lăsată fără geantă în parcul Herăstrău

05 Iul 2011   •   15:22

Sotia ambasadorului Danemarcei la Bucuresti a fost jefuita, marti, in parcul Herastrau. Hotii au spart masina acesteia, reusind sa fure mai mule carduri si opt milioane de lei vechi.

Surse din Politia Capitalei au declarat pentru Jurnalul National ca furtul a avut loc in jurul orei 11, dupa ce victima a oprit pe o alee din parc, pentru a-i plimba cainele. Desi sotia ambasadorului era insotita de sofer, se pare ca nici acesta nu se afla in apropierea masinii, cand hotii se pregateau sa dea lovitura. Acestia au spart geamul din dreapta fata a autoturismului si au furat o geanta lasata pe bancheta.

Sotia diplomatului a anuntat autoritatile imediat dupa ce a revenit din plimbare. Politistii de la Sectorul 1 au mobilizat mai multe echipaje de criminalisti si judiciaristi, folosind chiar un caine specializat in prinderea suspectilor pe baza urmelor de la fata locului. Cautarile i-au ajutat pe anchetatori sa identifice unul dintre suspecti. Asta pentru ca hotul a mers la un bancomat, de unde a incercat sa extraga bani de pe cardurile sustrase.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare ca suspectul nu a reusi decatt sa blocheze cardurile, mai mult decat atat, fata sa fiind inregistrata de camerele de supraveghere din zona. "Este o chestiune de timp pana il vom prinde. Din fericire, sotia ambasadorului nu a fost vatamata iar prejudiciul se rezuma la geamul spart si la cei opt milioane de lei vechi aflati in geanta sa', au mai spus sursele din cadrul Politiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: ambasador furt danemarca