x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia pedelistului Omer Radovancovici, candidatul USL pentru funcţia de primar lăsată liberă de soţul ajuns în puşcărie

Soţia pedelistului Omer Radovancovici, candidatul USL pentru funcţia de primar lăsată liberă de soţul ajuns în puşcărie

15 Mai 2013   •   08:58
Soţia pedelistului Omer Radovancovici, candidatul USL pentru funcţia de primar lăsată liberă de soţul ajuns în puşcărie

Mira Radovancovici, soţia fostului primar al comunei Pojejena, pedelistul Omer Radovancovici, este candidatul USL din partea PSD pentru alegerile parţiale organizate în comună după ce “jumătatea” sa a ajuns în puşcărie, fiind condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă la cinci ani de închisoare.

Omer a organizat cea mai puternică reţea de contrabandă cu ţigări de pe Clisura Dunării, având inclusiv sprijinul şefilor din Poliţia de Frontieră şi Vamă din zonă. În timpul procesului, Omer Radovancovici, supranumit în perioada embargoului “Prinţul Clisurii”, a fost reales din partea PDL ca primar în “patria contrabandei”, el bucurându-se întotdeauna de sprijinul lui Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin. Acum, soţia sa, Mira Radovancovici, candidează din partea USL sub sloganul “Reuşim împreună”. 

Citeşte mai mult pe pressalert.ro

×