x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţii complici ai jafului din Târgovişte de 90.000 de lei, arestaţi preventiv

Soţii complici ai jafului din Târgovişte de 90.000 de lei, arestaţi preventiv

08 Iul 2011   •   05:52
Soţii complici ai jafului din Târgovişte de 90.000 de lei, arestaţi preventiv

Cei doi soti care au insotit-o la banca pentru a scoate bani pe femeia de 73 de ani, jefuita de peste 90.000 de lei, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, aseara, de magistratii Judecatoriei Targoviste, sub acuzatia de complicitate la talharie. Principalul atacator este cautat in continuare de politisti.

Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs de catre avocatii acestora la Tribunalul Dambovita, potrivit Mediafax. In continuare, politistii il cauta pe principalul suspect, Marius Marian Dragne, in varsta de 32 de ani, recidivist pentru tentativa de talharie.

Sotii Stelian Corneliu Matu si Doinita Matu fusesera retinuti, joi dimineata, de Parchetul Judecatoriei Targoviste, pentru complicitate la la talharie. Avocatii celor doi spun ca singurul vinovat este agresorul de 32 de ani, care este fratele Doinitei Matu, care ar fi ascultat discutiile dintre victima si presupusii sai complici.

O femeie de 73 de ani a fost pradata, miercuri, de peste 90.000 de lei pe care ii scosese de la o banca din Tagoviste. Aceasta era insotita de cei doi asa-zisi prieteni de familie care au pus la cale intreaga operatiune. Un al treilea complice a atacat-o cu un spray si i-a luat geanta burdusita cu bani. Un politist a urmarit talharul, s-a luptat cu el, a tras si un foc de arma, dar l-a scapat. Atacatorul a abandonat apoi masina si a fugit fara sa ia insa cu el banii furati.

×