x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SOV: "Sunt sănătos tun şi foarte bun prieten cu Traian Băsescu!"

SOV: "Sunt sănătos tun şi foarte bun prieten cu Traian Băsescu!"

19 Ian 2011   •   17:35
SOV: "Sunt sănătos tun şi foarte bun prieten cu Traian Băsescu!"

147250-comunicat-de-presa-sorin-ovidiu-vintu.jpgÎn urma unui editorial apărut  într-un cotidian central, Sorin Ovidiu Vîntu a trimis în cursul zilei de astăzi, personal, un comunicat de presă în care confirmă tripla fractura de rotulă pe care a suferit-o şi-i ironizează pe propagandiştii portocalii..

Omul de afaceri este trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în dosarul privind fuga din ţară a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI. SO Vîntu ar trebui să se prezinte în faţa instanţei luni, 25 ianuarie.

Comunicat de presă
Eforturile stridente ale judecătoarei Camelia Bogdan de a minimaliza şi ridiculiza starea mea de sănătate sunt secondate, mai nou, de jurnalişti săraci cu duhul. Fiindcă doar o persoană cu spiritul obosit sau de rea-credinţă precum domnul de la "România liberă" care semnează azi un editorial despre mine poate cădea ăntr-o asemenea capcană. Deşi nu precizează nicăieri în articolul care vorbeşte mult despre sănătatea mea, suspectez că domnul acesta ştia că, de acum două zile, am suferit un accident: o triplă fractură de rotulă care mă imobilizează la pat vreme de trei săptămâni. Aşadar, doar o nefericită întâmplare aruncă în interiorul acestei perioade şi un termen al procesului în care sunt implicat. Dacă aş dori să fug de justiţie, nu m-aş refugia într-un spital din România, ci m-aş duce să prind un peşte în Caraibe.

Pentru orice jurnalist cu un minim aparat critic, este evident că procesul acesta nu e nimic altceva decât expresia urii profunde pe care mi-o poartă tovarăşul Traian Băsescu (tovarăş întru dosare penale). O ură care este slujită prin intoxicare, manipulare şi abuzuri atât în instanţă, cât şi în presa de partid. Iar toţi aceşti slujitori împărtăşesc nu doar admiraţia şi supunerea faţă de idolul lor, ci şi un IQ de nivelul unui păstârnac. Sunt convins să toţi aceşti slujbaşi despre care fac acum vorbire n-au înţeles nici măcar acuzaţia care mi se aduce, şi anume că i-am împrumutat pe părinţii unui prieten cu 20.000 euro.

Vă asigur că starea mea de sănptate nu are nicio legătură cu acest simulacru de proces. V-aţi obişnuit. probabil, cu indivizi care apar în faţa instanţelor să reclame fie amestecul politicului, fie starea de sănătate. De aceea, nu voi invoca nici amestecul lui Băsescu, nici starea mea de sănătate. Drept urmare, vă asigur că sunt sănătos tun şi foarte bun prieten cu Traian Băsescu.

19 ianuarie 2011                                                                            Al dumneavoastră,
                                                                                                              Sorin Ovidiu Vîntu

×