x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spargere la sediul partidului din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă: Un USB Stick cu informații despre adversarii politici, DISPARUT

Spargere la sediul partidului din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă: Un USB Stick cu informații despre adversarii politici, DISPARUT

de Alice Petrescu    |    19 Feb 2021   •   11:39
Spargere la sediul partidului din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă: Un USB Stick cu informații despre adversarii politici, DISPARUT
Sursa foto: Foto: Facebook/ Diana Iovanovici-Șoșoacă

Sediul grupului PNR din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă a fost spart, în cursul nopții trecute. Din primele informații, din interior, hoții ar fi furat un stick USB cu documente despre partid şi despre adversarii politici.

 

„Azi noapte sediul PNR a fost spart. Una dintre uşi a fost forţată şi deschisă. Nu s-au furat echipamente tehnice, ci doar un stick, al meu, de pe biroul din secretariat, cu foarte multe informaţii despre partid, despre adversari politici şi despre ce trebuia să facem în continuare. Credem că interesul unor persoane despre PNR este total neadecvat, pentru că nu s-a furat niciun laptop, nimic altceva. Au spart cu bormașina ușa la o cameră unde era mai multă aparatură, dar s-a furat doar un stick“, a delcarat Ninel Peia,  președintele PNR. 

„Nu avem bănuieli, nu ştim cine ar fi putut face aşa ceva. A descoperit persoana care are grijă de clădire în acest moment. Totul în sediul partidului era răvăşit, toate sertarele erau deschise. Poliţia a venit, se fac cercetări. Pe stick sunt informaţii importante, despre acţiunile partidului care urmau să fie desfăşurate în perioada următoare“„ a mai precizat Ninel Peia, la România TV.

Ce spune Poliția

Reprezentanții Poliției Capitalei spun că spargerea sediului PNR a fost anunațtă de un bărbat, vineri dimineață, la numărul unic de urgență 112.

„În această dimineață, prin apel 112, Sectia 1 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că din sediul unei formațiuni politice s-a sustras un memory stick ce ar conține informații de interes pentru organizație. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1″, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: PNR spargere diana sosoaca stick usb