x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Clinic „Dan Theodorescu” oferă consultaţii gratuite pentru urgenţele stomatologice

Spitalul Clinic „Dan Theodorescu” oferă consultaţii gratuite pentru urgenţele stomatologice

23 Mar 2020   •   15:21
Spitalul Clinic „Dan Theodorescu” oferă consultaţii gratuite pentru urgenţele stomatologice

Spitalul Clinic „Dan Theodorescu” oferă consultaţii gratuite pentru urgenţele stomatologice, a stabilit, luni, Primăria Capitalei, în contextul în care cabinetele stomatologice au fost închise, din cauza noului coronavirus.

Conform deciziei municipalității, consultaţiile vor fi gratuite, indiferent de vârsta pacienților.

„În momentul în care s-au suspendat cursurile, automat s-au închis şi cabinetele şcolare de stomatologie, pe care noi le-am înfiinţat în ultimii ani. Prin administraţia spitalelor am gândit un concept, astfel încât să se asigure urgenţele de natură stomatologică, inclusiv pentru persoanele care sunt infectate cu coronavirus, dar au şi urgenţe stomatologice”, a spus, luni, Gabriela Firea.

Astfel, în perioada menţinerii stării de urgenţă, Spitalul Clinic de Chirurgie „Prof. Dan Theodorescu” va oferi asistență stomatologică de urgenţă, indiferent de pacienților, Cheltuielile de personal, a materialelor sanitare şi dezinfectanţilor vor fi suportate din bugetul local al Municipiului Bucureşti.

Decizia Primăriei Capitalei vine în contextul în care cabinetele stomatologice au fost închise, în contextul epidemiei cu noul coronavirus. Cinci decese au fost deja înregistrate pe teritoriul României.

„Un alt proiect foarte important se referă la elevii şi studenţii, dar şi adulţii, care au urgenţe stomatologice. În momentul în care s-au suspendat cursurile, automat s-au închis şi cabinetele şcolare de stomatologie, pe care noi le-am înfiinţat în ultimii ani. Prin administraţia spitalelor am gândit un concept, astfel încât să se asigure urgenţele de natură stomatologică, inclusiv pentru persoanele care sunt infectate cu coronavirus, dar au şi urgenţe stomatologice”, a mai spus Firea.

Mediafax

×
Subiecte în articol: stomatolog urgente