x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Elias, fără curent aproape o oră. ENEL nu a dat nicio explicaţie

Spitalul Elias, fără curent aproape o oră. ENEL nu a dat nicio explicaţie

28 Sep 2011   •   08:36
Spitalul Elias, fără curent aproape o oră. ENEL nu a dat nicio explicaţie

Situatie critica la Spitalul Elias din Capitala. Instititia a ramas fara curent, iar pacientii de la terapie intensiva sunt in pericol.

UPDATE 13:25 - Alimentarea cu energie electrica a fost reluata la Spitalul Elias, dupa aproximativ o ora de intrerupere, conducerea unitatii sanitare sustinand ca nu a primit nicio explicatie de la ENEL pentru aceasta situatie.

Pana dureaza de la ora 10:40, in conditiile in care generatorul poate furniza energie pentru numai doua ore. Potrivit directorului unitatii sanitare, Daniela Safta, Electrica nu a raspuns la telefon.

"Este prima oara cand au cazut ambele alimentatoare. A intrat generatorul dupa cateva secunde, insa acopera nevoile cata vreme avem motorina in ele, cam doua-trei ore din momentul in care s-a produs incidentul. Electrica nu raspunde", a declarat directorul spitalului la Antena3.

In prezent, noua pacienti se afla in sala de operatie. In opinia directorului, situatia este una inadmisibila, in conditiile in care "spitalul lucreaza cu vietile oamenilor", iar unitatea are 700 de paturi.

×