x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic în jurul stadionului Steaua unde se desfășoară semifinala EURO 2023

Restricții de trafic în jurul stadionului Steaua unde se desfășoară semifinala EURO 2023

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2023   •   15:45
Restricții de trafic în jurul stadionului Steaua unde se desfășoară semifinala EURO 2023

Poliția anunță că miercuri vor fi impuse mai multe restricții de trafic în jurul stadionului Steaua unde se desfășoară una dintre semifinalele Campionatului European de Fotbal de tineret.

Partida Spania-Ucraina va începe la ora 22.00, pe Stadionul „Steaua Ghencea”. Poliția va introduce mai multe restricții în jurul stadionului.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa progresiv, după cum urmează:

- în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 09.00, până la încheierea meciului,
restricționarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 și aleea de acces VIP în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” și permiterea circulației auto în ambele sensuri pe acest trotuar;

- în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 16.00, până la încheierea meciului,
restricționarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 și alveola din fața intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă);

- în data de 05 iulie a.c., începând cu ora 19.00, în funcție de numărul de participanți, restricționarea graduală a traficului rutier pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced către acesta, cu excepția riveranilor, între Str. Constantin Titel Petrescu și Str. Brașov, precum și pe Str. Brașov, între Bd. Ghencea și Bd. 1 Mai.

- din data de 05 iulie a.c., începând cu ora 07.00, până la încheierea meciului, se va interzice staționarea mijloacelor auto în alveola din fața intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă).

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri. Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare și să traversee strada doar prin locurile special amenajate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: stadion restricţii meci