x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stadionul echipei FC Braşov, inundat în urma ploii de duminică seara

Stadionul echipei FC Braşov, inundat în urma ploii de duminică seara

08 Aug 2016   •   12:43
Stadionul echipei FC Braşov, inundat în urma ploii de duminică seara
Sursa foto: FOTO: bvb.ro

Stadionul Tineretului, cel pe care îşi dispută meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal de Liga a II-a FC Braşov, a fost inundat în urma ploii de duminică seara, iar conducerea administrativă a bazei apelează la ajutorul suporterilor printr-o postare pe Facebook.


"Ploaia torenţială de duminică seara, care a afectat mai multe cartiere din oraş, a lovit' din plin şi Stadionul Tineretului, una din cele mai sensibile zone ale Braşovului din acest punct de vedere. Apa a pătruns în incinta stadionului, inundând vestiarele şi alte încăperi", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului ardelean.

Dan Crainiciuc, administratorul arenei, face apel la suporteri pentru a curăţa vestiarele şi celelalte încăperi afectate de inundaţie. "Facem apel către suporteri să vină să ne ajute pentru a curăţa vestiarele şi celelalte camere, unele pline de apă sau moloz", a afirmat administratorul Stadionului Tineretului.

FC Braşov va întâlni la sfârşitul acestei săptămâni, pe teren propriu, formaţia Juventus Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii a II-a.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: stadion fc brasov stadionul tineretului