x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stand consular pentru cetăţenii UE organizat la Hungaroring

Stand consular pentru cetăţenii UE organizat la Hungaroring

23 Iul 2012   •   13:34
Stand consular pentru cetăţenii UE organizat la Hungaroring

Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat prin care informeaza cetatenii romani ca in perioada 27-29 iulie 2012 in Ungaria, in apropierea capitalei Budapesta, se va desfasura cursa de Formula 1 de la Hungaroring.

La acest eveniment sportiv, autoritatile locale preconizeaza prezenta a aproximativ 260.000 de turisti, inclusiv din Romania.
Din acest motiv, in apropierea locului de desfasurare a cursei de Formula 1 va fi organizat un stand consular al statelor membre ale Uniunii Europene, unde persoanele interesate, inclusiv cetatenii romani, pot primi informatii si asistenta consulara in cazul aparitiei unor situatii deosebite.

Punctul de informare consulara al UE, identificat prin logo-ul "E4U', va functiona pe intreaga perioada de desfasurare a competitiei sportive, intre orele 10.00-18.00 (ora locala) si va fi situat la intrarea principala in Hungaroring, in apropierea benzinariei MOL.

Pentru asigurarea securitatii si ordinii publice, pe durata desfasurarii cursei, la fata locului va fi amenajat si un post temporar de politie.

MAE pune la dispozitia cetatenilor romani o fisa cu informatii consulare utile, precum si o harta a locatiei in care se va organiza cursa de Formula 1.

×