x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Star Trek: Seria orginală", omagiată de Google printr-un logo special

"Star Trek: Seria orginală", omagiată de Google printr-un logo special

08 Sep 2012   •   07:31
"Star Trek: Seria orginală", omagiată de Google printr-un logo special

Motorul de cautare Google sarbatoreste 46 de ani de la lansarea seriei originale “Star Trek' printr-un doodle interactiv in care literele care alcatuiesc cuvantul “google' reprezinta personajele din serialul “Star Trek'.

Personajele apar mai intai la bordul Starship Enterprise, dupa care doua dintre ele se teleporteaza si ajung pe o planeta unde sunt atacate de un extraterestru, pe care il nimicesc revenind pe nava, toate acestea numai prin click-uri pe anumite obiecte din imaginile prezentate. La final, imaginea este cea a cerului instelat pe care se vede trecand nava, in urma ei aparand scris "Google" cu litere galbene, scrie Mediafax.

“Star Trek: Seria originala' a fost creata de regizorul si producatorul de film Gene Roddenberry pentru care s-au organizat, la moartea sa, in 1991, “funeralii spatiale', cenusa regizorului fiind trimisa in spatiu.

Serialul “Star Trek: Seria originla' a debutat in Statele Unite la NBC pe 8 Septembrie 1966, fiind transmisa in Canada cu cateva zile mai inainte.

Creat de Gene Roddenberry, si avandu-l in rolul principal pe William Shatner in rolul Capitanului Kirk, comandantul navei spatiale Enterprise, aceasta serie descrie povestea echipajului navei spatiale si a misiunii de cinci ani a acesteia de a ajunge acolo unde nici un om nu a ajuns vreodata.

“Star Trek: Seria originala' a fost nominalizat la premiile Emmy in calitate de cel mai bun serial dramatic, in timpul primelor doua sezoane.

×