x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea răniţilor în tragedia din Apuseni este bună. Pilotul Răzvan Petrescu va fi operat din nou

Starea răniţilor în tragedia din Apuseni este bună. Pilotul Răzvan Petrescu va fi operat din nou

24 Ian 2014   •   12:40
Starea răniţilor în tragedia din Apuseni este bună. Pilotul Răzvan Petrescu va fi operat din nou

Evoluţia stării de sănătate a răniţilor în accidentul aviatic din Apuseni este bună, dar copilotul Răzvan Petrescu, care a pierdut mult sânge, va fi operat săptămâna viitoare.

"Evoluţia celor patru pacienţi este favorabilă, afebrilă. Pacienţii care au avut intervenţii chirurgicale au o evoluţie postoperatorie bună. Copilotul urmează să fie operat în cursul săptămânii viitoare, decizia s-a luat din raţionamente medicale. Pacienţii rămân internaţi în Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă I", a anunţat vineri Petru Şuşcă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Pilotul Adrian Iovan şi Aurelia Ion, ofiţer-student, au decedat şi alte cinci persoane au fost rănite luni după ce avionul de tip BN 2 în care se aflau s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din Apuseni la peste 1.200 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bord, doi membri ai echipajului şi cinci medici, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

×