x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două linii STB vor circula pe trasee modificate în acest week-end

Două linii STB vor circula pe trasee modificate în acest week-end

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   23:15
Două linii STB vor circula pe trasee modificate în acest week-end
Sursa foto: Facebook

Liniile STB 136 și N101 vor circula pe trasee modificate în weekend, pentru că în centrul Capitalei se organizează două evenimente dedicate aniversării a 560 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, „iMapp Bucharest” şi „ICelebrate My City”, din cadrul Zilelor Bucureştiului.

„Cu ocazia organizării evenimentelor dedicate aniversării a 560 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, „iMapp Bucharest” şi „ICelebrate My City” din cadrul Zilelor Bucureştiului, în perioada 22.09.2023 (de la ora 17:00) – 25.09.2023 (până la ora 07:00), circulația rutieră va fi restricționată pe ambele sensuri pe Bd. Unirii, pe tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu şi Bd. Libertăţii, precum şi pe Bd. Libertăţii, pe tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite”, potrivit unui comunicat de presă.

Având în vedere această măsură, în perioada mai sus menționată, liniile 136 și N101 vor funcționa pe trasee modificate.

Astfel, linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății (Piaţa Francofoniei), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Bd. Libertății, cu întoarcere în rondul Piața Regina Maria.

Linia de noapte N101 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Valea Oltului” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății (Piaţa Francofoniei), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Bd. Libertății, Bd. Regina Maria, Piaţa Unirii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: stb imapp bucharest icelebrate