x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STB anunță prelungirea programului unor linii pentru meciul Romȃnia-Elveţia

STB anunță prelungirea programului unor linii pentru meciul Romȃnia-Elveţia

de Redacția Jurnalul    |    20 Noi 2023   •   17:45
STB anunță prelungirea programului unor linii pentru meciul Romȃnia-Elveţia
Sursa foto: Facebook

STB anunță prelungirea programului unor linii de transport, dar și înființarea linia navetă de autobuz 600, marți, pentru meciul Romȃnia-Elveţia.

STB anunță că, marți, va prelungi programul de funcționare a liniilor de transport public 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor în condiții de siguranță după finalizarea evenimentului sportiv.

În acest sens, în intervalul orar 23.45 - 00.30, tramvaiele și troleibuzele acestor linii vor circula la intervale de 10 minute, iar autobuzele la intervale de 5 minute.

Totodată, pentru transportul suporterilor va fi înființată linia navetă de autobuz 600, care va funcţiona în intervalul orar 18.00 - 24.00 pe următorul traseu:

- Pe sensul spre „Arena Naƫională”: staţia „Universitate”(comun cu liniile 61, 66, 69, 70, 85, 90), Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin, terminal „Arena Naƫională”.

- Pe sensul spre „Universitate”: terminal „Arena Națională”, Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Bd. Unirii,Str. Halelor, Splaiul Independentei, Str. Schitu Măgureanu, Bd. Regina Elisabeta, staţia „Universitate”.

Pe de altă parte, STB transmite că, dacă situația o va impune, ȋncepȃnd cu ora 17.00, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, va modifica funcționarea liniilor 86, 90 și 143, astfel:

-Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

-Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă

-Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra.

Meciul Romȃnia - Elveţia este programat marți pe Arena Națională.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: stb meci