x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

19 Apr 2005   •   00:00

  • 20 aprilie 2005
  • Filiasi - Arestari pentru defrisarea padurii de camuflaj

    Dupa sapte luni de la dezvaluirile privind defrisarea padurii care asigura camuflajul unei unitati militare de antiaeriana, anchetatorii din Filiasi au facut ieri primele retineri, in cazul padurarilor Ilie Rascracea si Nicolae Trusca. Surse judiciare precizeaza ca la audieri au fost chemati si fostul comandant al UM 01414 Filiasi, colonelul Emil Spranceana, dar si afaceristul local Iulian Bivolaru. In septembrie 2004, Jurnalul National dezvaluia ca dintr-o padure din apropierea orasului Filiasi fusesera taiati ilegal intre 700 si 1.000 de stejari care asigurau camuflajul unitatii. (Cristian Vasilcoiu)

    Mures - Bataie la sedinta de consiliu local

    Un cioban din localitatea mureseana Taureni a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batut de un consilier local, in timpul sedintei Consiliului Local desfasurate luni seara, transmite Mediafax. Mai multi consilieri care au participat la sedinta sustin ca unul dintre colegii lor, Emil Oltean, fratele primarului din localitate, l-ar fi luat la bataie pe ciobanul Petru Bungardean, care l-a acuzat pe primar ca i-a restrans spatiul pentru pasunat.

    Buzau - Amenda pentru primar

    Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, va fi amendat in urma accidentului pe care l-a provocat la 7 martie, pentru ca fapta sa nu este de natura penala, transmite Mediafax. Cele trei victime ale accidentului si-au retras toate pretentiile. Contraexpertiza solicitata de Boscodeala a aratat ca acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,25-0,30 grame la mie, desi analizele initiale aratau ca la momentul accidentului avea o concentratie de 0,90 grame la mie.

    ×
    Subiecte în articol: observator