x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenta criminală de la Medicină a născut. Bebeluşul avea malformaţii şi a murit

Studenta criminală de la Medicină a născut. Bebeluşul avea malformaţii şi a murit

23 Mai 2012   •   11:20
Studenta criminală de la Medicină a născut. Bebeluşul avea malformaţii şi a murit

Fosta studenta la Medicina Carmen Bejan, condamnata pentru participarea la uciderea si transarea unui barbat, a nascut la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, insa copilul a murit la nastere, din cauza unor malformatii.

Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, Carmen Bejan a fost adusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti noaptea trecuta. Ea a nascut la scurt timp dupa ce a fost adusa la spital, insa copilul a decedat din cauza unor malformatii.

Carmen Bejan s-a casatorit, in 11 aprilie, in Penitenciarul Arad, cu fostul detinut Claudiu Satran, tatal copilului.

In 9 aprilie, instanta respinsese definitiv solicitarea acesteia de a naste in libertate si de a-si ingriji copilul pe o perioada de un an.

Potrivit unor surse din Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, Carmen Bejan a avut doua intalniri intime cu un alt detinut, Claudiu Satran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri. Claudiu Satran a fost eliberat conditionat, in 27 martie, dupa ce instanta Judecatoriei Arad a decis ca acesta a indeplinit toate conditiile legale.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare.

×