x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenta, rapita si agresata sexual de soferul unui taxi. "Nu auzeam si nu vedeam nimic, simteam doar frica de moarte…"

Studenta, rapita si agresata sexual de soferul unui taxi. "Nu auzeam si nu vedeam nimic, simteam doar frica de moarte…"

07 Mar 2015   •   09:01
Studenta, rapita si agresata sexual de soferul unui taxi. "Nu auzeam si nu vedeam nimic, simteam doar frica de moarte…"

O tanara studenta in varsta de 23 de ani sustine ca ar fi fost rapita, agresata sexual si jefuita de soferul unui taxi pe care l-a luat la finalul unei nopti petrecute in Centrul Vechi.
Barbatul ar lucra la o companie de renume si este cautat acum de politisti. Totul s-a intamplat, a povestit ingrozita tanara de 23 de ani, in noaptea de 27 spre 28 februarie. Incidentul s-a petrecut in noaptea de 27/28 februarie, tanara isi petrecuse noaptea in compania unor prieteni intr-un local din Centrul Vechi. In jurul orei 3 dimineata, s-a hotarat sa plece si s-a indreptat catre zona in care sunt parcate taxiurile, alegand o companie ale carei servicii le mai folosise.

S-a urcat pe bancheta din spate a masinii si a cerut sa fie dusa in complexul studentesc Regie, dar soferul a blocat usile taxiului si a deturnat cursa pe un teren viran situat langa Lacul Morii, cerandu-i sa intretina raporturi sexuale.

"M-am uitat pe geam si totul era negru in jurul masinii, nu vedeam lumini, nu vedeam nimic. Am reusit sa scot telefonul si sa formez 112. Am reusit sa spun "ajutor, taximetristul vrea/incearca sa ma violeze!
El vorbea, eu nu auzeam si nu vedeam nimic, simteam doar frica de moarte… cand ma ameninta. Ma durea in piept, simteam un gol, nu puteam respira normal. Nu ma puteam gandi decat la suferinta parintilor mei daca m-ar pierde", iar in clipa urmatoare mi-a smuls telefonul din mana", a povestit victima.

Pretinzand ca are nevoie de putin aer, pentru a reflecta la avansurile lui, fata a coborat din masina. In acel moment, taximetristul a demarat lasand-o singura pe camp si furandu-i geanta, in care se aflau si actele, si telefonul.

Tanara a mers pana la prima casa din zona si a cerut ajutor. Politistii au deschis o ancheta pentru comiterea infractiunilor de talharie si agresiune sexuala, autorul fiind inca neidentificat.

Compania de taximetre implicata a declarat ca se afla in legatura cu politia, dar ca "nu exclud varianta unei intentii de a afecta imaginea companiei".

×