x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sulfina Barbu: Şeitan nu a discutat în partid şi nu are girul politic pentru eliminarea alocaţiilor

Sulfina Barbu: Şeitan nu a discutat în partid şi nu are girul politic pentru eliminarea alocaţiilor

19 Feb 2010   •   00:00

Sulfina Barbu, preşedinta Organizaţiei de Femei din PD-L, a declarat că, din câte ştie, ministrul Muncii nu are girul politic din partea conducerii partidului pentru propunerea de eliminare a alocaţiilor pentru cei cu venituri mari, ea precizând că acesta nu a discutat subiectul la şedinţa BPN.



"Am aflat şi eu acum, trebuie să vă mărturisesc că domnul ministru nu a discutat în interiorul partidului acest subiect. Nu avem o propunere în acest sens, dar vă promit că OFPDL îl va întreba ce intenţii există la nivelul ministerului pe acest subiect şi ne vom contura un punct de vedere", a spus Barbu, referindu-se la propunerea ministrului Muncii în privinţa alocaţiilor pentru copii.

Ea a mai precizat că Şeitan "nu are un gir politic pentru a face un astfel de demers, din cunoştinţele sale, la nivelul BPN".

Sulfina Barbu a afimat că este nevoie de o analiză şi o dezbatere publică pe acest subiect, alocaţia fiind un drept al copiilor.

"Nu ştiu motivaţia dumnealui, dacă se gândeşte la o diferenţiere, pe ce criterii se bazează. Nu pot să comentez. Este o ştire pe care am citit-o în grabă înainte de conferinţă", a mai declarat preşedintele OFPDL.

×
Subiecte în articol: observator