x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băluță: Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă

Băluță: Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă

de Redacția Jurnalul00    |    09 Oct 2024   •   14:15
Băluță: Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă
Sursa foto: FB Daniel Băluță

Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub „greutatea” scaunului primarului general, susține primarul Sectorului 4 Daniel Băluță, după incidentul de miercuri din Sectorul 6.

„Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub „greutatea” scaunului primarului general, care vrea un scaun și mai mare, dorindu-și să prindă toată puterea în propriile sale mâini, prin centralizarea la Primăria Generală a serviciilor publice și a resurselor primăriilor de sector”, a scris Daniel Băluță pe Facebook.

Acesta susține că miercuri s-a întâmplat în Sectorul 6, pe Șoseaua Orhideelor, unde asfaltul s-a surpat din senin și a „înghițit” mai multe mașini, iar în luna mai s-a întâmplat același lucru și în Sectorul 1, pe strada Witting.

„Mâine, Doamne-Ferește!, s-ar putea întâmpla și la Piața Unirii, unde planșeul Unirii, vechi de aproape 100 de ani și pe care râul Dâmbovița îl macină în fiecare zi, este declarat, de către experți, un pericol public, pe care însă, primarul general Nicușor Dan nu vrea să-l recunoască! Sper că astfel de imagini îl vor trezi la realitate pe primarul general și că acesta va debloca lucrările ce trebuie făcute în tot orașul și va pune pe primul loc, așa cum ar trebui, siguranța oamenilor!”, a adăugat primarul Sectorului 4.

O mașină a căzut miercuri dimineața într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli din Sectorul 6, anunță Poliția Capitalei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: suprat daniel baluta