x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Minda, suspectul uciderii celor doi bătrâni din Timișoara, a fost prins. Surse: bărbatul a recunoscut tot

Andrei Minda, suspectul uciderii celor doi bătrâni din Timișoara, a fost prins. Surse: bărbatul a recunoscut tot

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   23:13
Andrei Minda, suspectul uciderii celor doi bătrâni din Timișoara, a fost prins. Surse: bărbatul a recunoscut tot
Sursa foto: Andreea Borboros

Principalul suspect în cazul crimei de la Timișoara se numește Andrei Minda și a fost prins în urmă cu scurt timp. Andrei are 38 de ani și este acuzat că ar fi ucis doi bătrâni, chiar în casa lor. Din primele informații, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Potrivit Antena 3 CNN, polițiștii au reușit să îl prindă la doua zile de la momentul în care ar fi ucis cu sânge rece doi bătrâni, în casa lor aflată în plin centrul orașului, lângă Tribunal. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul ar fi un apropiat al bătrânilor.

Până acum două luni acesta a stat cu chirie în apartamentul de lângă cei doi. În momentul în care s-a mutat, a lăsat o restanță de 2500 de lei la întreținere. Totodată, acesta știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta strângea banii de la locatari.

Din primele date, bărbatul a fost prins pe strada și înconjurat de forțele de ordine.

„Mecanismul a fost unul complex. În primul rând vorbim de activitățile derulate de specialiștii de la Timișoara, din cadrul Poliției Române de la Institutul Național de Criminalistică, sub coordonarea procurorului de caz, însă a ajutat foarte mult mediatizarea acestui portret robot, a imaginilor surprinse. Bineînțeles, toate aceste imagini au fost coroborate cu probe și mijloace tehnice de probă din punct de vedere criminalistic, astfel încât să fie probată această faptă. (...) Societatea românească în acest caz a dat dovadă de solidaritate”, spune la Antena 3 purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Din primele date, bărbatul a fost prins pe strada și înconjurat de forțele de ordine. Este vorba despre un bărbat care a intrat peste cei doi soţi în casă, i-a bătut cu sălbăticie, apoi i-a înjunghiat de mai multe ori.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani au fost descoperiți decedați în locuința lor din Piața Țepeș Vodă din Timișoara.

Oamenii legii au reușit să stabilească un cerc de suspecți, iar în această după amiază, au descins la o adresă din zona Gării de Nord, unde aveau informații că s-ar ascunde ucigașul, transmite sursadevest.ro.

L-au prins în urmă cu puțin timp, nu departe de locul în care bănuiau că se ascunde.

Vă reamintim că scopul celor două crime înfiorătoare a fost jaful.

Ucigaşul a furat din casa victimelor, o borsetă în care erau 12.000 de lei, bani pe care femeia, care era administrator al blocului în care locuia, i-a adunat de la vecini, pentru întreţinere.

Bărbatul este dus în aceste momente la audieri, la IPJ Timiș.

"Mulțumim cetățenilor care s-au implicat și, în urma vizionării portretului robot și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia!

Mulțumim polițiștilor și procurorului, care au lucrat zi și noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect!

Transmitem și pe acesta cale condoleanțe familiei îndoliate!", transmite Ministerul Afacerilor Interne.

×
Subiecte în articol: Andrei Minda timisoara crima dubla