x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de scutere contrafăcute, confiscate în Portul Constanța

Sute de scutere contrafăcute, confiscate în Portul Constanța

07 Dec 2018   •   10:39
Sute de scutere contrafăcute, confiscate în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră în colaborare cu vameşii au descoperit într-un container sosit din China în zona de sud a Portului Constanţa 675 de scutere electrice (hoverboard) în valoare de peste 530.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, a informat vineri printr-un comunicat de presă Garda de Coastă.
Conform sursei citate, scuterele au fost depistate în urma unui control amănunţit efectuat în baza analizei de risc la un container sosit din China pentru o societate comercială din Bucureşti. Astfel, la cercetări s-a stabilit că administratorul firmei este un cetăţean român, în vârstă de 29 de ani, având domiciliul pe raza judeţului Tulcea.
"În urma controlului, au fost descoperite 675 de scutere electrice, în valoare de 533.600 lei, mărfuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.
Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa: Agerpres 

×