x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute oameni protestează în faţa CNA, scandând "OTV, OTV!", "Nu te pune cu poporul!"

Sute oameni protestează în faţa CNA, scandând "OTV, OTV!", "Nu te pune cu poporul!"

29 Mar 2012   •   10:04
Sute oameni protestează în faţa CNA, scandând "OTV, OTV!", "Nu te pune cu poporul!"

UPDATE 13:40 - Manifestatia celor aproximativ 600 de persoane din fata sediului Consiliul National al Audiovizualului s-a incheiat, protestul lor nefiind autorizat de catre Primaria Capitalei.

......................

Cateva sute de persoane protesteaza in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului, fata de decizia ca OTV sa nu mai emita din 28 septembrie. Oamenii scandeaza "Jos CNA", "CNA da mana cu mafia" sau "Nu te pune cu poporul". Protestul nu este autorizat de Primaria Capitalei.

Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, Georgian Enache, a declarat ca 600 de persoane se afla la sediul CNA, jandarmii luand masuri de delimitare a locului in care se afla protestatarii, astfel incat sa nu fie afectata circulatia in zona Pietei Constitutiei.

Si ieri, peste 300 de persoane au pichetat sediul CNA, jandarmii reusind indepartarea acestora intrucat nu isi declarasera protestul. Ulterior, acestia au revenit, alaturandu-li-se si alti nemultumiti.

Ei au pancarde pe care sunt notate tot felul de lozinci de sustinere a OTV - dar si alte mesaje gen "Jos CNA", "CNA da mana cu mafia", "Nu te pune cu poporu". Manifestantii flutura steagul national care are mijlocul gaurit, simbolul revolutiei din '89.

Protestul vine in urma deciziei fara precedent a Consiliul National al Audiovizualului, care i-a a aplicat, marti, postului OTV cea mai drastica sanctiune posibila - injumatatirea licentei audiovizuale -, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, astfel postul mai poate emite pana pe 28 septembrie.

×