x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr de 18 ani în spital, după ce a fost bătut de fiul unui poliţist de la IPJ Hunedoara cu o bâtă de baseball

Tânăr de 18 ani în spital, după ce a fost bătut de fiul unui poliţist de la IPJ Hunedoara cu o bâtă de baseball

03 Aug 2011   •   10:08

Un tanar in varsta de 18 ani din Petrosani a ajuns la spital dupa ce a fost batut, in noaptea de marti spre miercuri, de doi tineri care l-au atacat cu o bata de baseball, unul dintre ei fiind fiul unui politist de la Inspectie Interna din cadrul IPJ Hunedoara., informeaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Petrosani, un tanar de 18 ani din Petrosani a fost agresat de alti doi tineri care l-au atacat cu o bata de baseball, unul dintre ei fiind fiul unui politist de la Inspectie Interna din cadrul IPJ.

Horatiu L., fiul politistului, este acuzat de tanarul care a ajuns la spital ca l-a agresat impreuna cu un altul, atacandu-l cu o bata de baseball.

Mama victimei spune ca baiatul nu a mai avut divergente anterioare cu fiul politistului, ca il cunoaste din vedere si stie ca acesta a mai fost implicat in alte scandaluri cu alti tineri.

Politistii au confirmat ca se fac cercetari pentru ultraj contra bunelor moravuri, in aceasta faza a verificarilor facandu-se primele audieri ale celor implicati in incident.

Tanarul agresat este internat la Sectia de ortopedie a Spitalului de Urgenta din Petrosan

×