x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Ce spun medicii despre starea de sănătate a băiatului

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Ce spun medicii despre starea de sănătate a băiatului

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   19:20
Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Ce spun medicii despre starea de sănătate a băiatului

Tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, spune dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi (joi - n.r.) s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță”, spune dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

Ea precizează că, la momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen.

”Este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc. Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, încheie Geormăneanu.

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 19 ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul, un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, a fost prins.

Fata a murit pe loc, iar băiatul a fost dus la spital, unde a fost operat timp de mai multe ore. El a pierdut peste 4 litri de sânge.

 

×
Subiecte în articol: tanar grădina botanică injunghiat