x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr de 27 de ani a recrutat pentru prostituție o femeie prin metoda Loverboy

Un tânăr de 27 de ani a recrutat pentru prostituție o femeie prin metoda Loverboy

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2023   •   16:45
Un tânăr de 27 de ani a recrutat pentru prostituție o femeie prin metoda Loverboy

Un tânăr de 27 de ani, simulând o relație de dragoste, a recrutat o femeie pe care a determinat-o să se prostitueze în mai multe orașe din țară, dar și în Germania.

Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj au dispus, miercuri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

În 2021, simulând o relație de iubire, acesta a recrutat o femeie și până în decemebrie 2023, la diferite intervale de timp, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a victimei, a transportat-o și adăpostit-o în diferite locații situate pe raza județelor Cluj, Iași, Suceava, Oradea, Piatra Neamț, Timișoara, Brașov, dar și în diferite localități din Germania obligând-o să se prostitueze.

Sumele de bani au fost însușite de inculpat.

În urma perchezițiilor făcute în acest caz, au fost ridicate sume de bani în lei și euro, carduri bancare, precum și alte mijloace de probă.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar politie metoda loverboy