x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr ucis în plină stradă, cu un topor, la Buftea

Tânăr ucis în plină stradă, cu un topor, la Buftea

23 Aug 2011   •   05:56
Tânăr ucis în plină stradă, cu un topor, la Buftea

Scene de groaza luni noapte, pe o strada din Buftea, unde un tanar in varsta de 26 de ani a fost ucis in bataie de trei indivizi inarmati cu bate si topoare. Prietenii victimei spun ca acesta refuzase sa plateasca taxe de protectie agresorilor.

Victima mergea spre casa impreuna cu cativa prieteni, in momentul in care trei persoane s-au napustit asupra lor. Unul dintre tineri nu a reusit sa scape de furia grupului si a fost lovit in cap cu un topor.

“Toti au sarit cu parul, cu sabia, cu bate de baseball si au dat in el ca intr-un caine. Victima era nevinovata. Nu le-a facut nimic'', au spus martorii la scandal, conform Realitatea TV.

Desi medicii de la ambulanta l-au preluat imediat, tanarul a murit in drum spre spital. “Din cauza loviturilor, capul lui a fost facut praf. Nu stiu de ce l-au mai luat cu ambulanta', a spus unul dintre martori.

Prietenii victimei spun ca au fost atacati de clanul Gagaia, care obisnuieste sa faca legea in Buftea. “Voiau sa ne sperie pe toti ca sa le platim taxa de protectie. Agresorul este recidivist, are 18 ani de puscarie', a spus unul dintre localnici.

“Agresorii fac parte dintr-un clan, iar acum o saptamana au impuscat pe unul mare din centru. L-au impuscat si nu s-a intamplat nimic. Nu a fost arestat nimeni, nu a facut nimeni nimic', a spus un alt localnic.

Politistii audiaza acum mai multe persoane suspectate in acest caz. Familia victimei ameninta insa ca daca oamenii legii nu vor lua masuri, isi vor face singuri dreptate. O echipa de mascati a ramas sa supravegheze zona pentru a se evita izbucnirea unui alt conflict.

×
Subiecte în articol: buftea bate crima topor