x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânărul care a rănit patru persoane la Caransebeş avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,80 de miligrame la mie

Tânărul care a rănit patru persoane la Caransebeş avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,80 de miligrame la mie

08 Aug 2010   •   00:00

Tânărul care a intrat cu maşina pe pista aeroportului din Caransebeş, în timpul unui concurs de motociclism, accidentând patru persoane, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul Cristian Ungur este cercetat pentru trei infraţiuni, urmând ca procurorul care se ocupă de caz să decidă dacă va emite ordonanţă de reţinere pe numele şoferului.

"Încă se fac cercetări la Poliţia Caransebeş, iar tânărul este audiat. Se fac cercetări pentru acuzaţiile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului cu o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,80 de miligrame la mie şi părăsirea locului accidentului fără înştiinţarea organelor de poliţie. În funcţie de rezultatele cercetărilor, poliţiştii vor decide dacă se va emite ordonanţă de reţinere", a spus Ancuţa Cărbunaru.

Potrivit sursei citate, cercetările şi audierile în acest caz se fac sub îndrumarea prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Caransebeş.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Tunea, declara anterior că tânărul "a fost testat cu fiola", care a indicat că nu consumase băuturi alcoolice sau droguri.

×
Subiecte în articol: observator