x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de Craciun pentru ajutorarea copiilor bolnăviori

Târg de Craciun pentru ajutorarea copiilor bolnăviori

08 Dec 2016   •   17:44
Târg de Craciun pentru ajutorarea copiilor bolnăviori

Şi cei mai puțini norocoși dintre noi au nevoie de Sărbători frumoase. De aceea, în pragul Crăciunului, Editura Crux Publishing organizează pe data de 17 decembrie 2016, la Epic Bar din București, (Str. Colței nr. 50) între orele 12.00 și 20.00, evenimentul caritabil CRUXmas Fair & Party - târg de cadouri completat de activități interactive din sfera literară și artistică.

O parte din fondurile obținute în cadrul târgului va fi donat Asociației Taxiul cu Bomboane, în vederea derulării de către aceasta din urmă a proiectului „Ciorăpelul cu bomboane” - acțiune caritabilă ce vizează ajutorarea a 1.000 de copii cu probleme medicale severe internați în secțiile de pediatrie generală, oncologie, boli cardiovasculare, boli locomotorii, chirurgie reparatorie și ortopedie din Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Institutul Național Pentru Sănătatea Mamei și Copilului.

În cadrul CRUXmas Fair & Party veți găsi numeroase cadouri de Crăciun: cărți semnate de autori români și străini, bookbags croșetate, sacoșe pânză personalizate și tricouri inscripționate, semne de carte pictate, bijuterii hand-made, figurine, felicitări personalizate, dulciuri artizanale, benzi desenate, stickere, postere sau sculpturi în lut

În paralel cu târgul de Crăciun, editura Crux Publishing îi invită pe toți cei prezenți și la o serie de evenimente culturale oferite de scriitori și artiști români consacrați:

  • 13:00 - 14:00 - atelier de desen pentru copii (de toate vârstele)
  • 14:00 - 14:30 - Scriitorul Florin Corneliu Pîtea - „Steampunk - istorii alternative și revoluții industriale imaginare”
  • 15:00 - 15:30 - Scriitorii Oliviu Crâznic & Alexandra Medaru - „Fantasticul de impact: de la Gilgameș la Urzeala Tronurilor”
  • 16:00 - 16:30 - Scriitorii Șerban Andrei Mazilu & Ana-Maria Negrilă - Dialoguri despre Fantasy și Science Fiction
  • 17:00 - 20:00 - Scriitorul Dan Rădoiu - Atelier de confecționat povești fantastice „Moș Crăciun pentru o zi”.

De la orele 21:00 până la închiderea localului: CruXmas Party.

×