x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de produse tradiţionale şi ecologice la Muzeul din Dumbrava Sibiului

Târg de produse tradiţionale şi ecologice la Muzeul din Dumbrava Sibiului

de Luminita Ciobanu    |    14 Mar 2011   •   13:22

Muzeul ASTRA din Sibiu organizează sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 martie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, un nou târg de bucate tradiţionale.

Evenimentul ademeneşte gurmanzii cu bucate alese, făcute după reţete transmise din generaţie în generaţie, bucate tradiţionale, în totalitate naturale. Pofticioşii vor putea degusta şi cumpăra delicioase prăjituri de casă, prăjituri săseşti, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, unt, caş de vacă sau de oaie, preparate din carne, condimente, ceaiuri, dulceţuri şi multe altele. Nu vor lipsi nici mâncărurile savuroase preparate la ceaun.

Târgul se înscrie şi în proiectul dezvoltat de Fundaţia ADEPT Transilvania, de sprijinire a micilor fermieri, proiect finanţat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei, prin intermediul Programului norvegian de Cooperare pentru creştere economică şi dezvoltare sustenabilă în România. Organizatorii evenimentului intenţionează să reia târgul lunar, până în octombrie.

×