x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tăriceanu: Lecţii de antibăsism nu primesc. Nu m-a bătut în niciun moment gândul demisiei

Tăriceanu: Lecţii de antibăsism nu primesc. Nu m-a bătut în niciun moment gândul demisiei

28 Ian 2013   •   10:29
Tăriceanu: Lecţii de antibăsism nu primesc. Nu m-a bătut în niciun moment gândul demisiei

Călin Popescu Tăriceanu afirmă că, în ciuda recentelor critici (http://www.rtv.net/crin-antonescu-ii-da-replica-lui-tariceanu_63586.html), nu "l-a bătut în niciun moment gândul demisiei". Fostul premier a precizat, duminică seară, la România TV că nu este dispus "să ia lecţii de antibăsism" din partea nimănui, în condiţiile în care "i-a ţinut piept" lui Traian Băsescu timp de patru ani, având în spate doar o guvernare minoritară şi nu o forţă politică precum USL.

"Nu m-a bătut niciun moment gândul acestei demisii. Nu am avut această idee şi nu am niciun motiv să demisionez. Am o datorie enormă pentru PNL. Mă simt legat de acest partid. Nu aş părăsi partidul pentru nimic", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, precizând că nu îi este teamă de excluderea din partid, cu atât mai mult cu cât, conform fostului premier, nu se pune problema vreunei încălcări a statutului: "Discuţia excluderii e de domeniul absurdului", scrie RTV.NET.

Mai mult, ex-liderul liberal consideră că a dat dovada faptului că a luptat cu Traian Băsescu şi PDL.

"E deplasat să mi se spună că aş fi într-un fel infleunţat de către adversarii noştri politici. În contextul în care vedem o serie de politicieni, cum e domnul Gabriel Oprea, care e pare-mi-se vicepremier, aleşi pe listele USL, amintesc că timp de patru ani, cu un guvern minoritar, i-am ţinut faţă lui Băsescu şi multă lume spune că apreciază cum i-am făcut faţă lui Traian Băsescu. Multe lucruri pot să accept, dar lecţiid e antibăsism nu primesc. În adversitatea în care am fost eu cu Băsescu... E foarte uşor să-i ţii faţă acum lui Băsescu", a subliniat Tăriceanu.

Află pe RTV.NET ce părere are Călin Popescu Tăriceanu despre candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

×
Subiecte în articol: tariceanu demisie lectii