x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TAROM cumpără două avioane Boeing 737 MAX 8

TAROM cumpără două avioane Boeing 737 MAX 8

de Redacția Jurnalul    |    03 Iul 2024   •   11:45
TAROM cumpără două avioane Boeing 737 MAX 8

Compania TAROM anunță semnarea contractului de leasing pentru achiziția a două aeronave Boeing 737 MAX 8, care vor fi livrate în perioada decembrie 2025 - ianuarie 2026.

Compania TAROM a anunțat miercuri semnarea contractului de leasing pentru achiziția a două aeronave Boeing 737 MAX 8 cu CDB Aviation, subsidiara irlandeză a CDB Financial Leasing Co., Ltd.

Cele două aeronave fac parte din procesul de modernizare a flotei TAROM și vor fi livrate în perioada decembrie 2025 - ianuarie 2026.

Noile aeronave vor avea o capacitate de 189 de locuri.

„Colaborarea cu CDB Aviation susține planurile noastre pentru modernizarea flotei TAROM, iar cele două aeronave Boeing 737 MAX 8 ne vor ajuta să creștem eficiența operațională și să oferim pasagerilor noștri o experiență de zbor superioară. Apreciem expertiza și sprijinul partenerului nostru pentru această investiție, o parte importantă a planului de dezvoltare, în care modernizarea flotei este un element cheie pentru îmbunătățirea performanței comerciale și a perspectivei de creștere. Așteptăm cu nerăbdare să le introducem în programul nostru de zbor”, a declarat Costin Iordache, director general al TAROM.

Conform unui comunicat al companiei, achiziția de aeronave noi este o măsură care face parte din planul de redresare a TAROM și a fost o condiție de bază pentru aprobarea ajutorului de stat de către Comisia Europeană.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: boeing 737 MAX 8 tarom