x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TAROM suspendă toate cursele interne pe o perioadă de 14 zile

TAROM suspendă toate cursele interne pe o perioadă de 14 zile

25 Mar 2020   •   12:03
TAROM suspendă toate cursele interne pe o perioadă de 14 zile

Compania aeriană TAROM a decis suspendarea tuturor curselor interne pentru următoarele 14 zile, începând de miercuri, ora 12:00, în contextul limitării răspândirii noului coronavirus. De asemenea, începând de joi, se suspendă operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

„Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat urmatoarele masuri:

- incepand cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), am ales sa suspendam operarea pe cursele interne pentru urmatoarele 14 zile.

- incepând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea in Franta si Germania, pentru cel putin 14 zile.

Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fara penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent sau orice agentie TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru raspunsul cu intarziere la solicitările dumneavoastra. Avand in vedere numarul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă pana cand se va da curs tuturor solicitărilor. Va multumim pentru intelegere.”, a informat TAROM prin intermediul unei postări pe Facebook. 

Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19 la nivelul...

Publicată de TAROM pe Marţi, 24 martie 2020

 

×
Subiecte în articol: tarom curse suspendate