x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl deputatului Mihail Boldea, audiat la sediul DIICOT Galaţi

Tatăl deputatului Mihail Boldea, audiat la sediul DIICOT Galaţi

de Mediafax    |    26 Mar 2012   •   08:00

Gheorghe Boldea, tatal deputatului Mihail Boldea a ajuns, luni dimineata, la sediul DIICOT Galati, unde este audiat de procurori, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tatal deputatului Mihail Boldea a ajuns la sediul DIICOT Galati in jurul orei 10.00 si nu a facut nicio declaratie jurnalistilor.

La audieri trebuie sa ajunga si George Stefan Boldea, fratele mai mic al deputatului.
In urma identificarii unor probe noi, George Stefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, si a tatalui acestuia, Gheorghe Boldea, au fost citati pentru luni, la ora 10.00, spuneau, vineri, surse oficiale.

Joi, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva lui George Stefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, si a tatalui acestuia, Gheorghe Boldea, pentru spalare de bani. Cei doi au fost audiati mai multe ore la sediul DIICOT Galati.
Anchetatorii spun ca in urma cu o luna Mihail Boldea si-a vandut casa in care locuia tatalui sau, totodata donandu-si trei apartamente fratelui sau, Stefan Boldea, faptele intrand sub incidenta infractiunii de spalare de bani.

In 2011, deputatul Mihail Boldea i-a donat lui George Stefan Boldea trei apartamente si i-a acordat imprumuturi in valoare de 270.000 de euro.
Deputatul Mihail Boldea mai are un frate, Valentin Boldea, care este seful Directiei de Sanatate Publica Galati.

×