x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl Elodiei Ghinescu a murit în urma unui atac de cord

Tatăl Elodiei Ghinescu a murit în urma unui atac de cord

18 Oct 2010   •   00:00

Tatăl avocatei dispărute, Dumitru Ginescu, a murit la Spitalul Judeţean din Braşov în urma unui atac de cord. Prietenii familiei spun că bărbatul de 66 de ani suferea de mai mulţi ani de o boală grea şi că dispariţia fiicei ar fi agravat-o.

Dumitru Ghinescu a fost internat joia trecuta după ce a acuzat dureri puternice în piept. Două zile mai târziu a murit în urma unui stop cardiorespirator. Boala de care suferea era cronică, dar prietenii familiei spun că dispariţia Elodiei şi scandalul legat de custodia nepotului i-ar fi accentuat suferinta.

Pe 27 septembrie a.c., cand Elodia Ghinescu ar fi implinit 42 de ani, Cristian Cioaca a fost condamnat in dosarul cu infractiunile informatice.
Surse apropiate familiei povestesc ca Dumitru Ghinescu, vazind la televizor stirea,  inceput sa planga, repetand in continuu: "Unde e fetita mea? Unde e fetita mea?". Suferea enorm in urma disparitiei Elodiei si era afectat de faptul ca Cristian Cioaca, cel care acuzat ca i-ar fi ucis fiica, nu le mai permitea bunicilor materni nici macar sa-si vada nepotul.

×
Subiecte în articol: observator