x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Taximetrist înjunghiat, la Constanța! Agresorul a atacat medicii veniți să-l ajute, apoi s-a sinucis

Taximetrist înjunghiat, la Constanța! Agresorul a atacat medicii veniți să-l ajute, apoi s-a sinucis

27 Sep 2015   •   13:21
Taximetrist înjunghiat, la Constanța! Agresorul a atacat medicii veniți să-l ajute, apoi s-a sinucis
Sursa foto: reporterntv.ro

Constanța a fost, în această dimineață, scena unui scandal violent, care s-a încheiat cu descinderi în forță ale jandarmilor într-un local de pe bulevardul Tomis și cu moartea agresorului.

Primele informații indică faptul că, în cursul acestei dimineți, un bărbat a atacat, cu o foarfecă, un taximetrist care îl luase de acasă. Totul s-a petrecut în zona Capitol, iar agresorul a fugit de la fața locului, ascunzându-se într-un local de pe bulevardul Tomis, de unde a sustras un cuțit și s-a automutilat, informează reporterntv.ro.

Taximetristul a fost pansat de trecători, până la sosirea medicilor, în timp ce agresorul, rănit și el, devenea din ce în ce mai agresiv.

Observând că bărbatul este plin de sânge, angajații localului unde se ascunsese acesta au solicitat intervenția medicilor, astfel că la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au fost atacați însă, la rândul lor, de către bărbatul furios, cu acel cuțit sustras din local, astfel că s-a cerut intervenția oamenilor legii.

La local au ajuns, în scurt timp, două echipaje de intervenție rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forță. Martorii aflați în afara restaurantului spun că din interior s-ar fi auzit 5-6 focuri de armă, dar reprezentanții autorităților nu confirmă, până în acest moment, folosirea armamentului din dotare.

Agresorul a fost scos, în cele din urmă, pe targă din local și urcat într-o mașină SMURD, chiar de cei atacați puțin mai devreme de acesta.

Momentan nu se cunosc motivele izbucnirii scandalului, iar Poliția a început cercetări pentru a stabili modul în care s-a desfășurat întreaga scenă.

Ulterior, agresorul a murit! Medicii de la Spitalul Județean Constanța l-au diagnosticat cu "plajă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator". Cu toate efeorturile lui, bărbatul nu a putut fi salvat.

"Astăzi, 27.09.2015 in jurul orelor 08,50 maior Davidencu Bogdan din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța în timp ce se deplasa de la sediul unității către domiciliu a observat și la intersecția bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, un autoturism taxi cu ambele portiere deschise, iar lângă aceasta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. De asemenea a observat în imediata apropiere o altă persoană de sex masculin deplasându-se în fugă pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofițerul a luat măsura de a anunța serviciul de ambulanță și capacitatea operațională de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Jandarmii și polițiștii ajunși la fața locului au trecut la verificarea zonei, iar în urma discuțiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că acesta a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuțit luat din barul localului.

Jandarmii împreună cu polițiștii au pătruns în incinta localului, imobilizând persoana suspectă.

Persoanei înjunghiate i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către lucrătorii serviciului de ambulanță sosiți la fața locului fiind transportată la Spitalul Județean Constanța.

Făptuitorul a fost preluat de către o echipă a Secție 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor", sună comunicatul emis de Jandarmeria Constanța.


×