x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telefoane mobile şi stupefiante, în pachetele deţinuţilor din Penitenciarul Aiud

Telefoane mobile şi stupefiante, în pachetele deţinuţilor din Penitenciarul Aiud

10 Ian 2011   •   20:55

Potrivit raportului de activitate pentru anul 2010 al Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Aiud dat publicităţii luni, gardienii închisorii au descoperit, anul trecut, 62 de tentative de introducere de bunuri şi obiecte interzise.

Angajaţii penitenciarului au găsit în pachetele destinate deţinuţilor 16 telefoane mobile, 45 de cartele SIM şi mai multe accesorii, încărcătoare şi acumulatori pentru telefoane mobile.

De asemenea, gardienii au descoperit şi câte un caz în care în pachetele pentru deţinuţi erau ascunse susbstanţe stupefiante şi alcool.

Potrivit sursei citate, obiectele interzise au fost ascunse de rudele deţinuţilor în alimente, conserve sau fructe şi au fost descoperite înainte de a ajunge în posesia persoanelor private de libertate.

Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Aiud şi-a prezentat, luni, bilanţul de activitate pe anul 2010. Şedinţa s-a desfăşurat la sediul Primăriei municipiului Aiud, la ea participând oficialităţi locale şi judeţene, colaboratori, foşti lucrători ai penitenciarului precum şi personalul unităţii. La şedinţa de bilanţ a participat şi directorul general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, comisarul şef de penitenciare Ioan Ilea.

×