x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telenovela din Pipera. Eduard Uzunov: "M-am întâlnit cu cineva care mi-a spus Uite, m-am îndrăgostit de soţia ta"

Telenovela din Pipera. Eduard Uzunov: "M-am întâlnit cu cineva care mi-a spus Uite, m-am îndrăgostit de soţia ta"

16 Mar 2012   •   21:00
Telenovela din Pipera. Eduard Uzunov: "M-am întâlnit cu cineva care mi-a spus Uite, m-am îndrăgostit de soţia ta"

Patronul "Regatta Imobiliare", Eduard Uzunov, a fost evacuat din casa in urma cu trei zile, de catre Cristina Duma, fosta sa sotie. Cei doi au tinut capul de afis al tuturor emisiunilor de stiri si emisiuni de scandal. Fosta doamna Uzunov a reusit sa intre in disputata vila din Pipera, in urma unei actiuni la care au participat bodyguarzi, jandarmi, politisti si, dupa afirmatiile lui Eduard Uzunov, chiar interlopi. Scandalul s-a lasat si cu sange, unul dintre bodyguarzi fiind ranit usor. Dupa un lung proces de divort, fosta sotie a omului de afaceri a obtinut o sentinta de exectutare silita impotriva acestuia, sentinta pe care a pus-o in aplicare spargand geamurile, usile si tot ce i-a stat in cale. Scandalul continua pentru custodia celor doua fetite ale cuplului. Eduard Uzunov a acceptat sa povesteasca pentru Jurnalul National telenovela vietii sale.

Proaspat intors de la o vizita la scoala copiilor, tinand strans in pumn o figurina pe care scrie "best dad" (cel mai bun tata), Eduard Uzunov marturiseste ca a primit cadoul cu bucurie din partea fetitelor, dar rade cu un ochi in timp ce plange cu celelalalt: "Copiii incearca asa, sa nu fie nici cu mami, nici cu tati… Fetele au fost duse acolo, in casa, de catre mama lor, cu toate cioburile si cu tot dezastrul. Cred ca vor fi marcate toata viata, le va ramane pe creier. Ma doare faptul ca ele sunt o arma intr-o lupta pentru interese materiale cat mai mari. S-a facut un abuz acolo, la acea casa din Iancu Nicolae, de catre executor si de catre acei interlopi care au insotit-o pe fosta mea sotie. Exista un contract de comodat pe care ea l-a semnat inainte de divort, pentru ca acolo sa functioneze sediul secundar al uneia dintre firme. Sentinta de executare este impotriva mea, nu a firmei. La sfarsitul lui 2007 ne-am mutat in aceasta casa care are aproximativ 1000 mp. Atunci era o perioda buna din punct de vedere economic, am facut acolo si un sediu de firma. In procesul de partaj nu s-a hotarat nimic, dar s-a facut o expertiza in care s-a stabilit ca 90% este aportul meu la bunurile familiei si 10% al ei. Din cauza asta face si foarte multe actiuni ca sa puna mana pe cat mai multe lucruri", povesteste Eduard Uzunov.

M-am simtit foarte rau cand acela mi-a spus atunci: "Lasa, am eu bani sa cresc o suta de copii"
Telenovela pe care o traieste omul de afaceri a inceput in anul 2008, cand in cuplul Uzunov au inceput sa existe probleme: "Venea acasa tarziu si o data m-am intalnit la o cunostinta cu cineva care mi-a spus: "Uite, m-am indragostit de sotia ta". Vedeti, filozofia mea este ca familia este cel mai important lucru, caminul este locul in care te intorci de fiecare data si atunci cand copiii te iau in brate si iti spun "tati, bine ai venit!", este bucuria cea mai mare, atunci cand ne asezam la masa cu totii sa depanam din experienta zilei. Nu vreau sa fiu patetic, am incercat sa salvez familia prin toate mijloacele. Sufletul copiilor nu se cumpara cu bani. Pentru copii sufar acum cel mai mult. M-am simtit foarte rau cand acela mi-a spus atunci: "Lasa, am eu bani sa cresc o suta de copii".

Ruptura definitva in casnicia sotilor Uzunov a avut loc la inceputul anului 2009: "Eu am incercat sa ofer tot ce s-a putut, atat material cat si spiritual. Faceam plimbari pentru ca fetele sa aiba o buna educatie, sa-si largeasca orizontul, eram o familie linstita si normala pana a aparut aceasta discutie din 2008, dupa care au inceput tot felul de scandaluri. De atunci eu m-am ocupat exclusiv de copii, la ora cinci eram acasa, faceam lectii, mergeam la joaca, ea era mai mult plecata, afacerea era in declin si incercam sa ma ocup de toate".

"Imi vedeam fetitele la geam, ma duceam in fiecare zi si le faceam cu mana"
Vizibil afectat de ceea ce i se intampla, Eduard Uzunov sustine ca fosta sa sotie a avut in toata aceasta perioda "un plan foarte bine stabilit. La orice comunicare incercam sa o am cu ea, suna la 112 si incepea sa strige ca o bat, lua copiii in brate si tipa: "Tatal vostru ma bate!". Mi-a facut plangeri penale repetate si mi-a cerut tot felul de sume de bani ca despagubire pentru ca as fi batut-o. Toate aceste plangeri s-au inchis cu neinceperea urmaririi penale. Faza cea mai dura s-a intamplat cand, la una dintre plangeri, IML a constatat ca loviturile de la bataia pe care ea o invoca erau provenite cu doua zile inainte. Niciodata nu am fost violent cu ea. Cred ca a fost foarte bine invatata pentru a-si preleva probe de divort si a castiga in instanta".

Eduard Uzunov marturiseste ca traieste scenariul celei mai bune telenovele care se putea scrie. In toata aceasta perioda omul de afaceri povesteste ca s-a confruntat cu "tot felul de furturi din conturi, disparitii de acte, tablouri si icoane de valoare". "Este incredibil! Au disparut cheile masinilor de la firma, o masina care valora 150 de mii de euro pentru care fosta mea sotie este urmarita penal. A inceput apoi sa vina sa ia copiii cu mascatii de la joaca, a intrat in casa si a luat lucruri care nu erau bunuri commune. M-a reclamat la garda financiara, la politia economica ca fac evaziune fiscala, patru luni s-au facut verificari aici, la firma. Practic, ea s-a autoreclamat pentru ca era administrator la majoritatea firmelor. A spart seiful din casa si a furat acte de identitate, o colectie de ceasuri de mare valoare, bani. Stia ca eram plecat si profita de asta. A batut-o pe menajera copiilor de nenumarate ori. Scopul a scuzat mijloacele pentru ea intotdeauna. Intai a plecat de-acasa singura, apoi a luat-o pe una dintre fetite, rupandu-i sufletul celeilalte. A stat la un hotel, apoi cu un iubit, apoi prin Aviatiei intr-un apartament, o epopee intreaga… Imi vedeam fetitele la geam, ma duceam in fiecare zi si le faceam cu mana. E adevarat ca sta acum cu chirie intr-un apartament pentru care plateste 700 de euro pe luna si la care cheltuielile de intretinere costa de trei ori mai mult decat chiria".

"Cel mai bun prieten s-a transformat in cel mai mare dusman"
Eduard Uzunov si Cristina Duma s-au cunoscut in 1998, printr-un prieten comun. I-a unit atunci durerea provocata de pierderea parintilor. Ea isi pierduse tatal, mama lui era grav bolnava si isi dorea un nepot inainte sa moara. Cei doi s-au casatorit in 1999, in 2001 s-a nascut primul copil, in 2003 cel de-al doilea. "Aveam 31 de ani, ea este mai mica cu patru ani. Eu incepusem cu firma din ’93, faceam afaceri cand ne-am cunoscut, ea nu facea nimic. Dupa nasterea celui de-al doilea copil a spus ca n-o intereseaza copiii, ca e greu, ca i-a facut pentru mine. A avut totul pe tava, nu a muncit pentru lucrurile astea. E ca un copil razgaiat. Cand pierzi ceva de valoare si realizezi incepe sa-ti para rau. Ma gandesc ca de asta face lucrurile pe care le face".

Dupa ce episoadele scandalului au ajuns pe ecranele televizoarelor, multi s-au intrebat cum de nu se pot intelege doi oameni care par a avea tot ce si-ar putea dori. Eduard Uzunov marturiseste insa ca povestea cu miliardele nu e chiar asa cum s-a vehiculat: "Aveam niste planuri marete cand au venit cei de la Forbes in 2008. Aceste sume despre care se vorbeste, ca as fi multimiliardar, sunt niste prostii. Atunci aveam niste planuri de afaceri, am spus ca daca dezvolt asta si asta, la valorile de piata de atunci, vom ajunge sa avem suma asta. Incepusem sa dobandim niste lucruri cand am plecat pe drumul acestei constructii impreuna cu sotia mea, dar ea a luat banii din cont si a zis "Salut, la revedere!". Cum sa-ti mai vezi de planuri daca nu mai ai banii de dezvoltare!? "

Omul de afaceri Eduard Uzunov povesteste ca socul vietii sale a fost "cand cel mai bun prieten s-a transformat in cel mai mare dusman". Divortul s-a judecat timp de trei ani si s-a terminat in septembrie 2011. Custodia fetitelor, una de opt ani, cealalta de 11 ani, a trecut de la un parinte la celalalt, in 2009 instanta i-a acordat Cristinei Duma custodia, in 2010 lui Eduard Uzunov si in 2011, din nou, mamei. Omul de afaceri este gata sa puna capat scandalului cu fosta sotie, daca aceasta accepta custodia comuna si spune ca va angaja pe cineva sa-i scrie povestea vietii sale care bate orice scenariu de film.
Eduard Uzunov s-a nascut in 1968, a absolvit facultatea de Chimie si din 1993 este presedintele companiei imobiliare Regatta. Omul de afaceri este si presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania – Irlanda.

×
Subiecte în articol: eduard uzunov cristina duma divort uzunov