x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tentativă de jaf armat la filiala unei bănci din Braşov

Tentativă de jaf armat la filiala unei bănci din Braşov

17 Feb 2010   •   00:00

Un bărbat cu cagulă pe faţă a intrat în sediul unei bănci din cartierul Răcădău din Braşov, unde a ameninţat cu un pistol o angajată, însă aceasta a apăsat butonul de panică, iar atacatorul a fugit fără să ia niciun ban, fiind căutat de Poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, bărbatul a intrat în sucursala Volksbank de pe Bulevardul Muncii în jurul orei 14.00 şi a scos dintr-o pungă de plastic un pistol care, probabil, era unul de jucărie.

Bărbatul a ameninţat-o pe una dintre angajate cu pistolul, cerându-i banii. Femeia a reuşit să apese butonul de panică, iar atacatorul s-a speriat şi a fugit, fără să rănească pe nimeni şi fără să ia vreun ban.

Echipa de intervenţie a sosit în două minute şi jumătate la faţa locului, însă bărbatul dispăruse, iar la ora transmiterii ştirii acesta este căutat de poliţişti şi jandarmi.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de miercuri, cu aproximativ 30 de minute înainte de tentativa de jaf, o echipă de poliţişti de la secţia 4 a verificat această bancă şi le-a făcut angajaţilor băncii instructajul privind un eventual atac.

"Urmează să verificăm imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru identificarea autorului tentativei", a spus Naghi.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator