x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tentativă de jaf la o primărie din judeţul Argeş

Tentativă de jaf la o primărie din judeţul Argeş

04 Mai 2011   •   08:26

Tentativă de jaf, în această dimineaţă, la primăria Recea din judeţul Argeş. Mai mulţi indvizi mascaţi l-au bătut pe paznic, au intrat în primărie şi au devastat mai multe birouri. O patrulă de poliţie a trecut prin zonă, moment în care infractorii au fugit.

Paznicul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Piteşti.

În urma instituirii unui filtru rutier, poliţiştii au prins patru bărbaţi suspectaţi că au comis tentativa de jaf, aceştia fiind duşi la Poliţia din Costeşti pentru audieri.

"Cele patru persoane au fost duse la Poliţia din Costeşti unde vor fi audiate pentru a se stabili împrejurările în care au comis infraţiunile. Cercetările noastre arată că ei erau în clădirea primăriei în momentul comiterii tentativei de tâlhărie, iar poliţiştii au văzut autoturismul suspect cu care au venit, un Audi cu numere de înmatriculare de Bulgaria. În momentul în care oamenii legii s-au apropiat de primărie suspecţii au fugit pe câmp sărind peste gardurile câtorva gospodării", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

×