x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tentativa de jaf la o sală de jocuri din Oradea

Tentativa de jaf la o sală de jocuri din Oradea

05 Noi 2011   •   14:48
Tentativa de jaf la o sală de jocuri din Oradea

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a anuntat ca Judecatoria Oradea a emis, vineri dupa-amiaza, mandat de arestare preventiva pentru 20 de zile pe numele unui tanar de 23 de ani din Oradea, anchetat de politistii oradeni sub acuzatia de talharie.

Tanarul, George Tarnovetchi, jucator de polo in cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Digi Oradea, este cercetat de politisti dupa ce in noaptea de joi spre vineri a incercat sa jefuiasca o sala de jocuri de pe strada Transilvaniei din Oradea. Tanarul, care avea cagula pe fata, a intrat in local, a bruscat-o pe angajata, smulgandu-i din mana telefonul mobil si telecomanda de la butonul de panica, dupa care i-a cerut banii din incasari.

"Angajata a profitat de o clipa de neatentie a tanarului, care abandonase bunurile tocmai sustrase, a reusit sa apese butonul de panica, a iesit din sala de jocuri, l-a inchis in interior pe suspect si a apelat numarul de urgenta 112", a spus Dinu.

La locul incidentului au mers politistii Biroului de Ordine Publica, Biroului de Investigare a Infractiunilor contra Persoanei din cadrul Politiei municipiului Oradea si politisti din cadrul Serviciului Criminalistic, iar Tarnovetchi a fost retinut si ulterior arestat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, directorul CSM Oradea, Florin Birta, a confirmat ca tanarul acuzat de talharie este membru al echipei de polo CSM Digi Oradea si a declarat ca gestul jucatorului este "incalificabil si iresponsabil".

"Este un gest incalificabil si iresponsabil pentru un sportiv care se vrea component al echipei campioane a Romaniei. Clubul se delimiteaza total de actiunile lui, mai ales ca acestea au fost in viata personala, extrasportiva", a aratat directorul CSM Oradea.

Totodata, Birta a spus ca "anumite derapaje ale jucatorului au fost observate de mai multa vreme".

"In ultima perioada nu se mai ridica la standardele antrenorului si ale coechipierilor sai, iar atitudinea lui a fost observata si de antrenori. Oricum, trebuie sa raspunda pentru faptele lui", a adaugat Birta.

(MEDIAFAX)

×